Hakolan tilan kesä 2020  


Koronatilanteen vuoksi perumme kesäleirit ja ryhmävierailut.  


Sen sijaan tarjoamme mahdollisuuksia perheille maatilavierailuun ja yksityisvarauksella kuvataidekokemuksia ja ratsastusta Hakolan tilalla.


Vierailuajat ma-la klo 10-18. Vain yksi perhe kerrallaan.  Varaa aika vierailua edeltävänä päivänä. Isäntäväki on mukana opastamassa ja kertomassa eläimistä ja maatilan touhuista.  


-Maatilavierailu perheelle, tutustumme maatilan eläimiin, ruokkimista ja hoitamista hinta 35e/ 2 tuntia lisätunti 10e. Kota ja polttopuut käytettävissä, jos haluatte ottaa eväitä mukaan.   


- Vierailujen yhteydessä hevoskärryajelua 15e  


-Mahdollisuus tilata kotimehutarjoilu 3e/perheen vierailu


-Maastoratsastusta yhdelle ratsastajalle kerrallaan 20 euroa/ tunti, kaksi tuntia 25e  


Turvaetäisyydet, satuloin ja valjastan itse hevoset ja olen aina toisella hevosella mukana retkillä.


-Taidemaalausta yksityisvarauksella, omat taidetarvikkeet mukaan. Maalaaminen on terapeuttista ja rentouttavaa, tervetuloa rentoutumaan aloittelijat ja/tai inspiraatiota hakevat taiteilijat.


Maksu pankkikortilla tai käteisellä.


VALMIITA ESIMERKKIPAKETTEJA


Kärryajelu perheretki n. kaksi tuntia 50 euroa tutustumme eläimiin ja maatilan pihapiiriin, eväiden syöntiä, hevoskärryajelua tai vaihtoehtona talutusratsastusta


Ratsastus-perheretki n. kolme tuntia 50euroa Aikuiset ja lapset, tutustumme maatilan eläimiin ja toimintaan, omien eväiden syöntiä ja ratsastajan kanssa maastolenkille. muu perhe saa nauttia eläimistä ja kotatunnelmasta, kiva mahdollisuus kävelyretkeen vieressä kulkevaa maakuntauraa hyödyntäen.  


Taidemaalausta (1 tunti 20e, lisätunnit 10e) Vinkkejä ja opetusta sillä tavoitteella, että kotona on hyvä jatkaa tätä hienoa harrastusta!  


Maastoratsastustunti 20 euroa, kaksi tuntia 25 euroa


Ajanvaraukset vain puhelimella 0405220573/Heidi Hintikka


Huom. vierailujen aikana en vastaa puhelimeen, laita tekstiviesti tai whatsapp viesti niin soitan heti kun pystyn. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA toivottaa Hakolan tilan väki ja eläinystävämme.

Tervetuloa!


Heidin ateljee sivu