Kesän maatila-kuvataideleirit 2020

 

 2.-4.6.2020 päiväleiri, yöksi kotiin 120e/hlö


 8.-12.6.2020 maatila-kuvataideleiri 210e/hlö


 6.-10.7.2020 maatila-kuvataideleiri 210e/hlö


Suosituilla leireillä teemme maalauspohjat pellavakankaasta, opettelemme öljyvärien turvallista käyttöä ja annamme inspiraation viedä!

Valloittavat eläimet tarvitsevat myös leiriläisten hoivaa ja huolenpitoa! Harjoittelemme lypsämistä, eläinten hoitoa, vähän myös ratsastusta, ajelemme kärryillä ja iltaisin nautimme tunnelmallisen kotailtapalan ystävien seurassa, tikkupullaa, lettuja ja makkaraa.

Kaikilla leireillä olemme avoimia uusille ideoille! Soittele ja kysy lisää! Ilmoittautumiset sähköpostilla, vastaan lähettämällä leirikirjeen kera lisäohjeita,


heidi.hintikka(at)hotmail.com Heidi Hintikka 040 5220573


Leirit on tarkoitettu

n.8-12 v tytöille ja pojille, jotka haluavat tutustua maatilan ympäristöön, elämään ja eläimiin myös kuvataiteen kautta.


Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, kiinnostus ja halu oppia riittävät!


Leirin ohjaajana toimii emäntä Heidi:


" Olen harrastanut öljyvärimaalausta pitkään ja teen maalauksia tilauksestakin.

Opetan perusasioita tarvikkeiden valinnasta, kuvan sommittelusta ja värien valinnasta. Tarkkailemme erilaisia värejä luonnossa ja sekoitamme paletilla sävyjä palettiveitsen avulla. Kunnioitan leiriläisten omia mielipiteitä. En ohjaa kenenkään tyyliä tiettyyn suuntaan. Leirikokemuksen pohjalta on hyvä lähteä vaikka jatkamaan maalausharrastusta. ”


Leireille ei tarvitse ottaa omia eväitä, tarjoamme ateriat päivittäin ja runsaasti terveellisiä välipaloja.


Majoitus on kahdessa rakennuksessa leiriläisten valinnan mukaan, pikkumökissä on kahdeksalle sängyt ja aitassa kymmenelle (patjat on sängyissä valmiina, ja leiriläiset ottavat mukaan liinavaatteet, tyynyn ja makuupussin).


Lähetän ilmoittautuneille leirikirjeen. Toinen leirikirje tulee 1kk ennen leirin alkua ja sen mukana lasku, paikka varmistetaan maksamalla maksu 2v ennen leirin alkua. Vanhemmat saavat tulla milloin tahansa käymään seuraamassa leirin ohjelmaa ja opetusta.


Tervetuloa!


Heidin ateljee sivu