Ajankohtaista Hakolan tilallaKesän 2019

Leireille ilmoittautuminen alkanut


15.11.2017

Aurinkosähkön tuotanto Hakolan tilalla


21.2.2017

Green care Hakolan tilalla esitys.


9.11.2013

Hakolan tilalle myönnettiin Keski-Suomen ympäriskökasvatus palkinto Kolkutin 2013Sivujen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Pekka Hintikka. Sivut päivitetty 22.2.2019


HEIDIN ATELJEE

Tervetuloa öljyvärimaalausteni maailmaan.

Nautin monenlaisesta taiteesta. Kaikesta koskettavasta kauneudesta mitä näen, saan voimaa: luonto, eläimet, liike, voima värit, valot ja varjot.

Vuoden- ja vuorokaudenaikojen vaihtelu saavat minut tuntemaan suunnatonta iloa ja kiitollisuutta kaiken Luojaa kohtaan. Kun voin itse luoda jotain kaunista, maalata taulun, tunnen samoin, iloa ja kiitollisuutta.

Nähdessäni talvisessa luonnossa kaikki sateenkaaren värit, kuunnellessani muistoja tai tarinoita, nähdessäni vahvan hevosen liikkeet, tuntiessani lehmän lämpimän hengityksen, katsoessani perhosen keveyttä tai ukkosen jylinää, sisälläni alkaa kihelmoidä. En malttaisi vain katsoa, haluan koskettaa, luoda jotain pysyvää ohimenevästä hetkestä. Kynän tai siveltimen kautta pystyn sen tekemään.

Runo luomisen riemusta

Viimeaikoina olen työskennellyt eniten tilaustöiden parissa. Käytännössä taulun tilaaminen tapahtuu niin, että asiakas lähettää tai tuo kuvan, piirtää vaikka tikku-ukkohahmotelman ajatuksistaan, tai kertoo ja minä piirrän. Tärkeintä on, että pääsen jyvälle taulun tilaajan ajatuksista työn suhteen. Sitten suunnittelemme taulun koon ja sovimme hinnan mikä suoritetaan vasta kun taulu on valmis ja täyttää odotukset. Maalaan mieluiten aiheita mitä tunnen, luonto, eläimet, ihmiset työssään ja vanhan ajan aiheet.  Kysy rohkeasti Heidi puh 0405220573


Kuinka aloitin öljyvärimaalaamisen

Ihmisiä ja rakkaita

Eläintauluja

Kukkatauluja

Talvitauluja

Mennyt aika

Työtauluja

Maisematauluja

Enkelitauluja